Kahvilat ja

yhteystiedot

Tuotteet

Meille töihin

Etusivu

Miksi Kulmakonditorian tarjoamat tuotteet ja annokset maistuvat niin hyville? Selitys on yksinkertainen: paljon käsityötä ja tarkkaan mietityt reseptit, joiden tavoitteena on saavuttaa erinomaisen maukkaat tuotteet raaka-aineiden laadusta tinkimättä.

 

Oma leipomomme ja tuotekehitys sijaitsevat Hyvinkäällä. Siellä työskentelee Kulmiksen ruoka- ja  leipomoalan ammattilaistiimi, joka vastaa ketjun makumaailmasta. Päivittäin alustetaan pulla- ja sämpylätaikinoita aidoista, perinteisistä raaka-aineista. Huolella vaivattu taikina muotoillaan aihioiksi, jotka kohotetaan ja viimeistelyn jälkeen paistetaan kahviloissamme. Näin on tarjolla herkullista ja vastapaistettua, kotoista pullaa pitkin päivää – oletko jo maistanut suussasulavaa Vaniljatoskaa tai pirteän pehmeää Vadelmarahkaa? Tai mitä mieltä olet 7-viljan sämpylöistämme, joissa on juuri oikea maku ja suutuntuma? Myös täytekakkupohjat valmistetaan perinteisesti aidoista raaka-aineista – siksi myös Kulmakonditorian täytekakut maistuvat niin 'kotona tehdyiltä´.

 

`Kastikkeistaan kokki tunnetaan´ pätee meilläkin mitä suurimmissa määrin. Majoneesit ja kastikkeet tehdään alusta pitäen itse tarkkaan varjeltujen reseptien pohjalta. Näin ne kruunaavat salaatit, täytetyt leivät, pastat, burgerit sekä ihan kaikki ruoka-annoksemme! Herkullisen kokonaisuuden takaavat myös tarkkaan harkitut mausteet. Lempeää ja vähän tulisempaakin chiliä, kipakkaa valkosipulia sekä yrttejä käytetään runsaasti. Myös eri raaka-aineiden yhteensopivuus mietitään huolella. Annoksissamme on kunnolla makua ja siksi ne vakuuttavat vaativimmankin kulinaristin. Kaiken tämän johdosta, on Kulmakonditorian makumaailma niin omaleimainen ja persoonallinen, eikä sitä voi kokea missään muualla!

 

Käsin tehtyjä makuja vuodesta 1996 – siksi Kulmakonditoria on niin herkullinen. Maistat, niin muistat!