Kulmakonditoria on vuonna 1996 perustettu perheyritys. Tänä päivänä ketjuun kuuluu kahdeksan kahvilaa ja oma leipomo. Yrityksen perustajat avasivat ensimmäinen kahvilansa Järvenpään keskustaan Sibeliuksenkadun ´kulmaan´. Tästä juontuu nimi Kulmakonditoria, josta myöhemmin vakiintui lempinimi Kulmis.

 

Seuraavat kahvilat avattiin Keravalle (1998), Hyvinkäälle (2000), Riihimäelle (2005) sekä Tikkurin (2006) ja Myyrmannin (2007) kauppakeskuksiin.

 

Uusimmat tulokkaat, Kulma EasyDeli Järvenpäässä  (syksy 2016) ja Kulma Deli Hyvinkäällä Sveitsin Viihdekeskuksessa (lokakuu 2017), poikkeavat konseptiltaan muista Kulmakonditorioista edustaen kuitenkin samaa, runsasta makumaailmaa, kuin muutkin Kulmikset.

 

Kulmakonditorian oma tuotekehitys ja leipomo takaavat omaperäiset ja maukkaat käsintehdyt tuotteet, joita saa vain ´Kulmiksesta´.

 

Kulmakonditorian tuotevalikoima kattaa perinteisten kahvila-konditoriatuotteiden lisäksi hyvin laajan keittiöstä tilattavien tuoteiden valikoiman, kuten uuniperunat, pastat, tortillat ja burgerit sekä runsaat ja maukkaat salaatit. Anniskeluoikeuksin ja monipuolisella tuotevalikoimalla varustetut Kulmikset pystyvät palvelemaan myös lounaan sekä viihtyisän iltaruokailun ystäviä!

Kahvilat ja

yhteystiedot

Tuotteet

Meille töihin

Etusivu

Palaute