Kahvilatuotteet

Kahvi on luonnollisesti tärkeä osa toimintaamme. Talon kahvimme on paahdettu juuri meidän toiveidemme mukaiseksi ja jokaiseen pannulliseen se jauhetaan paikan päällä.

Talon kahvin ja perinteisen suodatinkahvin ´santsikupin` saa aina ilmaiseksi.

 

Erikoiskahvilistaltamme löytyvät kaikki perinteisimmät kahvit sekä Kulmiksen omat erikoisuudet.

 

Meiltä myös laaja haudutetun teen valikoimaan. Tarjolla on yhdeksää eri teelaatua, joista kolmea on päivittäin vaihtuen tarjolla ja muita tilattavissa yksittäisinä annoksina.

Kulmakonditoria on tunnettu loistavista salaateista ja herkullisista lämpimistä leivistä. Huikeana uutuutena ovat lämpimän keittiön monipuoliset annokset. Listalla on pastaa, burgereita, uunipottuja, wokkia ja tortillaa. Annokset ovat maukkaita ja reiluja, yli 70 vaihtoehtoa!

Nälkä lähtee Kulmassa!

 

Kulmakonditoria

Kitchen&Bakery tarjoaa Hyvinkään Willassa sekä Tampereen Hämeenkadulla korkatasoisen olutvalikoiman, viinejä sekä alkoholipitoiset jälkiruokajuomat takaamaan viimeistellyn makuelämyksen.

Laadukkailla tilaustuotteilla teet arjestakin juhlaa! Nostata itsesi oikeaan tunnelmaan nauttimalla herkullisista tuotteistamme.

 

Erikoiskakulla teet hetkestä ikimuistoisen! Iloisen muotoilun alta löytyy herkullinen kakku toiveittesi mukaan.

Kahviloista löydät laajan valikoiman perinteisiä kahvila-, leipomo- ja konditoriatuotteita. Uunituoreet ja ihanat pullat, maukkaat täytetyt leivät, mehevät kakkupalat ja muut makeat leivonnaiset sekä monet suolaiset herkut, odottavat makuja arvostavia nautiskelijoita.

 

Pidä Kulmakuntien herkullisin tauko ja tule Kulmikseen!

Kahvilat ja

yhteystiedot

Tuotteet

Meille töihin

Etusivu

TILAUSINFO!

LYHENTEET!

Palaute